Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 

Welkom op mijn site

 

Mijn naam is Silvia, in mijn praktijk werk ik als spiritueel coach. Bij mij kom je voor een reading, hsp coaching of een superleuke creatieve workshop. 

Je kan bij mij komen als je op zoek bent naar antwoorden voor jezelf of van een dierbare overledene. Als je het even niet meer weet of al een tijd op zoek bent naar antwoorden. Je ontdekt jouw eigen kracht, het geeft je helderheid, inzicht en troost: Jouw licht kan weer gaan stralen.

Als medium kan ik contact maken met jouw ziel en met de spirituele wereld. Door mijzelf af te stemmen op jouw energie kunnen zij, vanuit de spirituele wereld, jou laten weten dat ze er zijn, en krijgen zij de mogelijkeheid om je te troosten, inspireren, begeleiden en ondersteunen. De boodschappen en liefde die zij doorgeven is hartverwarmend. 

Ik werk laagdrempelig en ben open en eerlijk. Wat je ziet is wat je krijgt, supernuchter, eerlijk en met een vleugje humor. Ben jij er klaar voor om met jezelf aan de slag te gaan? Dan stem ik me graag op jouw energie af en krijg je die inzichten waardoor jij weer leert vertrouwen op wie je echt bent.  

Regelmatig organiseer ik cratieve workshops waar je je creativiteit kwijt kunt en jezelf op een diepere laag leert kennen. We werken altijd vanuit intuitie en dit zorgt voor een sfeer van magie. Alleen, samen in een kleine groep, werk je aan jouw persoonlijke spirituele ontwikkeling. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit een kwast of stukje klei hebt aangeraakt. Verras jezelf en ga mee op ontdekkingsreis,  voel je welkom. 

In het menu op de site vind je alle overige informatie.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, voel je vrij om contact op te nemen door te bellen of appen: 06-29814488 of vul het contactformulier in!

Met warme groet,

Silvia 

 
lantaarn voor website.png

Innerlijk licht

Alles is energie. Wij mensen bestaan uit energie en die energie laat zich zien als licht.

Zie het als een lantaarn in het centrum van je lichaam (de buik), waarin een grote brandende kaars staat. De manier van hoe je kaars brand is afhankelijk van hoe jouw geestelijke sterkte is en dus energie is. 

Bij de ene persoon brandt de kaars heel fel en bij de ander is het nauwelijks een gloeiend pitje. Als het lichtje fel brandt is alles in het lichaam verlicht en ook daaromheen. Dan sta je stevig in je schoenen en ben je niet snel van je stuk te brengen. 

Als het lampje alleen gloeit is het lichaam donker en de omgeving eromheen ook. 

Hierdoor kunnen donkere gedachten en energieen zonder dat ze gezien worden bij je binnenkomen. Als het licht fel brandt is alles zichtbaar en kunnen donkere dingen niet ongezien binnen komen.

In sommige gevallen gebeuren er zulke dingen dat het licht zover dooft, dat men vergeet wie je bent en in depressief wordt. Soms gaan mensen zich zelfs dan afvragen waarom ze nog hier op aarde zijn.

Het licht is uit het lichaam gegaan en daarom is het donker van binnen.

Het licht is echter nooit ver weg, het blijft altijd verbonden met het lichaam. Ik zie het als een lichtkabel aan de voeten door de aarde naar boven naast de persoon aanwezig is. 

Het terugvinden en terughalen van je eigen licht is ook heel belangrijk. Hierdoor werk je eigenlijk preventief aan een gezond en goed zelfbeeld. 

Door het licht weer te laten opvlammen, het licht terug te brengen kan je jezelf weer terugvinden. Jezelf weer leren kennen. Wie je bent, wat je leuk vind en weten waarom je hier bent.

Iedereen heeft namelijk iets bij te dragen, iets te brengen aan iemand anders. Dit hoeft niet iets heel groots te zijn, een glimlach, een luisterend oor kan al een leven veranderen.

Kinderen zijn lopende lantaarntjes. Zij brengen licht in de wereld en steken met hun eigen licht andere lampjes aan. (hoe vertederend als een baby schaterlacht, mensen reageren bijna altijd met een glimlach)

Echter door verschillende omstandigheden, zoals school, opvoeding, de omgeving (maatschappij), familie kan het zijn dat het licht van een kind langzaam gedimt wordt. 

Zoals al eerder benoemt wordt alles zichtbaar in het licht. Sommige mensen die niet zo licht zijn, zien dingen van zichzelf in het licht wat ze liever niet willen zien of weten. Een kind spiegelt het gedrag van zijn omgeving en de mensen die bij hen zijn. Denk bv. aan dat een kind heel driftig wordt of niet wil gaan slapen. Dit kan spiegelend gedrag zijn van de ouder of de persoon die bij het kind is. 

Kinderen met veel licht zullen zich niet snel aanpassen aan de omgeving. Ze weten heel goed wat ze willen en vallen daardoor op. 

Kinderen die mee moeten met de regels en afspraken die er zijn zullen zich gaan verzetten, dit noemen we dan onaangepast gedrag. Juist dit gedrag zorgt dat er nog meer druk komt en zo is de cirkel rond.

Zie het als een deken die over het lantaarntje gehangen wordt. (of een doek over de vogelkooi in de avond, zodat de vogel stopt met zingen)

De deken voelt kriebelig en warm, hij moet eraf en dat gebeurt door je in allerlei bochten en bulten te wringen.

Als de druk (deken) blijft zal uiteindelijk het licht gaan doven naar een gloeipuntje. Het lichtje wordt gesmoord.

HIerdoor wordt het kind  bevattelijk voor energie die niet past, het is niet zichtbaar en kan naar binnen sluipen.

Bij kinderen is het heel belangrijk dat ouders weten waarom hun kind zo reageert op situaties. Door hier op in te spelen, kun je een hoop voorkomen en indien nodig weer herstellen. Het kind is wie hij / zij is, goed en een lantaarntje. Een lichtkind. Een kans voor de mensen eromheen om ook zelf weer te herinneren hoe het voelt als je licht mag stralen.