Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
Silvia met achtergrond.jpg

Graag stel ik mijzelf voor

Welkom, ik ben Silvia en woon al mijn hele leven in de Bollenstreek. Ik ben getrouwd en moeder van twee vowassen kinderen.

Zo rond mijn veertigste ben ik me gaan verdiepen in wie ik werkelijk ben. Ik liep vast op alles wat gewoon is in het leven. Hierdoor ontdekte ik dat ik zeer hoog gevoelig ben, en liet mijn heldervoelend en helderziendheid zich weer steeds vaker zien.

Als kind was ik altijd bezig met mijn onzichtbare vriendjes, maar in de weg naar volwassen worden heb ik dit weg gedrukt omdat ik niet snapte hoe je daarmee om kon gaan en niet raar gevonden wilde worden. Echter de nieuwsgierigheid naar mijzelf groeide. Vanuit mijn ziel kwam het verlangen om mijzelf volledig te gaan omarmen en leven. Vanaf de eerste cursus intuitieve ontwikkeling, ben ik niet meer gestopt met het verdiepen en ontwikkelen van mijn vaardigheden. Het was en is een intens proces om jezelf te leren kennen en accepteren. Pas nu, na het afronden van het eerste jaar mediumschap bij Marion Berndsen, kan ik werkelijk omarmen wie ik helemaal ben. Alle mensen die mij opgeleid en begeleid hebben, brachten mij vertrouwen, inzicht, balans en gaven me uiteindelijk mijn vleugels terug. 

Toen Marion Berndsen (al ruim 25 jaar werkzaam als medium en bekend van de Paravisie en Mijn geheim), mij tijdens de opleiding in april 2023, vroeg of ik professioneel aan de slag wilde als medium, zag ik dit als een laatste zetje om mij volledig te weiden aan waar ik hiervoor op aarde ben. Ik kon niet anders dan mijn hart en ziel achterna. Nu ben ik volledig aan het werk als mezelf in mijn praktijk aan huis of bij de mensen thuis als spiritueel coach.

En daar ben ik heel dankbaar voor.

Met warme groet, Silvia