Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops

Reviews!

Ik wil je vragen om een review achter te laten. Hierin beschrijf je wat jouw ervaringen en belevingen zijn met de Aura-Soma, Avalon ELA healing, persoonlijke reading of workshops. Alvast hartelijk bedankt hiervoor, door jouw reactie kunnen mensen een idee krijgen hoe ik werk en welke beleving je krijgt bij mij in de praktijk.

Reactieformulier

Hi Silvia, bedankt voor de mooie reading. Dit had ik echt nodig om weer wat meer richting te krijgen op mijn spirituele pad. Ik heb in het verleden verschillende opleidingen gedaan en ik wil het spirituele pad nav deze reading zeker weer gaan bewandelen. Bedankt hiervoor. De reading vond ik heel fijn. Je hebt een hele fijne energie en ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij je!

Reageer

anoniem20-02-2024 16:53

Hoi Sylvia,
Ik ben ontzettend blij met mijn reading. Het is een bevestiging van wat ik al dacht. Dit is de weg die ik mag gaan. Dank je wel.

Reageer

Ellen20-02-2024 16:45

Hallo Silvia, ik heb de reading als heel waardevol ervaren.

Reageer

anoniem20-02-2024 16:43

Bedankt voor de reading, het heeft me heel erg goed gedaan. En de persoon waar je het over had heb ik vandaag ontmoet. Bizar, precies zoals je hem had omschreven.

Reageer

anoniem20-02-2024 16:41

Hoi Silvia, ik heb veel aan de reading gehad. Omdat je het zo helder zag, kon ik het later echt laten landen, want het was echt wel een pittig stuk voor mij om te aanvaarden. Dus heel blij mee! En bijzonder hoe gedetailleerd je de dingen ziet

Reageer

anoniem20-02-2024 16:36

Hoi Silvia, het was een zeer geslaagde workshop. Het sloot helemaal aan bij onze groep. We kijken er met heel veel plezier op terug. Dan je wel voor je fijne begeleiding.

Reageer

anoniem20-02-2024 16:31

Wat ben je een prachtmens, SIlvia. Meerdere keren heb ik een mooie reading gekregen, die iedere keer weer een stukje duidelijkheid geeft.
Het is zo mooi als iemand even met je meekijkt op een stukje pad wat voor jou op dat moment mistig is of onduidelijk. Silvia heeft een fijne, lichte energie die als vanzelf verlichting geeft tijdens de reading. Wat extra plezierig is, is de humor en nuchtere kijk die zij heeft. Na een reading ga ik steeds weer naar huis met een rugzak vol inzichten en tools. Heel verhelderend.

Dank je wel Silvia, voor wie je bent!

Reageer

Suzannah23-09-2023 08:28

Bedankt dat je ook zoveel tijd en aandacht hebt bestreed aan de sessie voor mij. Met warme groeten

Reageer

Anoniem21-07-2023 08:16

Dank je wel Silvia!
En nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring!
✨ Het heeft veel (positief) met me gedaan.

Reageer

anoniem20-07-2023 12:38

Sylvia kwam voor een persoonlijke reading. Waarvan het doel was om rust in ons huis te brengen en voornamlijk in de kamer van mijn dochter. Tijdens de reading kwamen we achter veel dingen die voor mij van grote waarde zijn. Daardoor ervaar ik heel veel rust in mijn huis waar ik mij eerst onrustig voelde. Ik zou Sylvia omschrijven als een fijne en warme aanwezigheid. Ze kan van moeilijke onderwerpen iets moois en fijns maken. Nogmaals bedankt voor je komst Sylvia!

Reageer

Madou12-02-2023 10:49

1   |   2   |   3      »      
Reactieformulier

Reactieformulier