Mediumpraktijk Silvia Heemskerk Neem een kijkje achter de schermen
mediumpraktijk voor reading, healing en hsp begeleiding

Reviews!

Ik wil je vragen om een review achter te laten. Hierin beschrijf je wat jouw ervaringen en belevingen zijn met de Aura-Soma, Avalon ELA healing, persoonlijke reading of workshops. Alvast hartelijk bedankt hiervoor, door jouw reactie kunnen mensen een idee krijgen hoe ik werk en welke beleving je krijgt bij mij in de praktijk.

Reactieformulier

Ik heb heel vaak van Silvia consulten gehad.
Wij hebben samen de opleiding gedaan
Aura-Soma therapie.
Wat mij aan Silvia opvalt is de ongelofelijke
kennis van de aura-soma haar objectieve
kijk en goede intuïtie.
Ze heeft heel veel kennis niet alleen van de aura-soma.
Ook healing ,familie opstellingen ,stenen,
Art. En nu ook werken met hooggevoeligheid.
Prachtige combinatie.
En een groot gevoel voor humor ook niet onbelangrijk om met beide voeten in deze
aarde te blijven.

Reageer

Elly den Hollander24-02-2019 20:31

Ik heb een poosje geleden na een Avalon healing (was heel mooi) een avondworkshop bij Kleurigleven gedaan. Was heel verrassend wat er bij mij naar voren kwam. Bijzondere kaartjes, bijzondere harte boodschapjes, allemaal leuke inzichtelijke dingen. We maakten ook een hartdoosje, daar bewaar ik de mooie dingen in die er die avond voorbij kwamen, en dat was verrassend genoeg een totaal aan wat er bij/in mij speelde. Ik was dankbaar en ook ontroert. De sfeer was goed, mede door nog andere deelnemers en de natuurlijke begeleiding. Dank je wel Silvia, ik kom zeker nog een keer.

Reageer

MariaM24-02-2019 17:41

Ik van Sylvia een Aurasoma consult gehad die heel verhelderend was en mij inzichten gaf.
Ik heb meerdere workshops gevolgd bij Sylvia waar ze heel verhelderend en beeldend kan vertellen. Ze laat je innerlijke spreken door kleuren, plaatjes en kaarten die je zelf uitkiest. Echt een aanrader!

Reageer

Monica24-02-2019 17:24

Een half jaar geleden heb ik een kleurenconsult gehad. Vier flessen uitgezocht waar vier kaarten bij hoorde. Zowel de eerste als de laatste kaart waren de Toren. De eerste bleek de Toren te zijn die totaal instortte, de andere Toren was een toren die opgebouwd was in het licht. Nog steeds is deze uitkomst bezig momenteel. De eerste Toren die instortte bleek mijn komplete, vertrouwde basis te zijn die onder mijn voeten werd weggevaagd en momenteel ben ik druk bezig met opnieuw opbouwen in een totaal andere setting. Bedankt lieve Silvia, nog regelmatig lees ik je uitleg terug en ben ik je ontzettend dankbaar !

Reageer

anoniem04-01-2019 15:49

Bedankt Silvia voor allen inzichten die je me hebt gegeven via de workshop een persoonlijke consult.

Reageer

Carla04-01-2019 15:49

«      1   |   2   
Reactieformulier

Reactieformulier