Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops

Reviews!

Ik wil je vragen om een review achter te laten. Hierin beschrijf je wat jouw ervaringen en belevingen zijn met de Aura-Soma, Avalon ELA healing, persoonlijke reading of workshops. Alvast hartelijk bedankt hiervoor, door jouw reactie kunnen mensen een idee krijgen hoe ik werk en welke beleving je krijgt bij mij in de praktijk.

Reactieformulier

Het kleurenconsult was als een cadeautje aan mezelf!
Nogmaals bedankt Silvia voor deze mooie ervaring!

Reageer

Isabella14-09-2021 18:35

Met Sivia had ik een moment afgesproken voor een kleurenconsult.
Voor mij was het de eerste keer dat ik zoiets deed en ik ging er vol verwachting heen. Ik had geen idee wat mij te wachten stond en wilde mij laten verrassen.
Ik werd door Silvia heel hartelijk ontvangen en naar haar zeer sfeervolle werkkamer gebracht.
Na even een praatje ging de kleurenkast open en kreeg ik de opdracht om vier flesjes uit te zoeken.
Om mij in alle rust hiervoor de tijd te geven ging Silvia even thee zetten.
Door mijn ogen dicht te doen en de vraag te stellen welk flesje goed voor mij zou zijn en daarna direct vanuit mijn gevoel te kiezen kwam ik op vier verschillende flesjes.
Daarna mocht ik ze op tafel neerzetten zoals het voor mij juist was.

Tijdens de thee heeft Silvia uitleg gegeven over de plaats van het flesje en de kleuren.
Deze informatie heb ik later een verslagje van gekregen, zodat ik op dat moment er gewoon naar kon luisteren.
Ik heb het als zeer respectvol, gezellig en bijzonder ervaren en ik weet zeker dat ik nog een keer terug ga komen voor een vervolg.

Zo'n kleurenconsult is ook leuk om als cadeautje aan een speciaal iemand te geven.
Ik wil Silvia hartelijk bedanken voor deze mooie ervaring.
Saskia

Reageer

Saskia14-09-2021 12:36

Ik had op vrijdagavond 21/2 mijn eerste reading bij Silvia. Overigens mijn eerste echte reading en ik vond dit ontzettend spannend. Maar ik werd ontzettend warm ontvangen. Het is een fijne kamer om te zitten lekker warm met kaarsen en thee.
De reading verliep goed. Ik kreeg een fijn gevoel bij haar, eerlijkheid en dankbaarheid ook vanuit haar. Na de sessie ook nog even zitten na kletsen. Ik ga binnenkort weer en ik kan niet wachten! Ik heb het heel fijn ervaren.

Reageer

Ashley31-03-2020 19:28

Ik heb vrijdagmiddag een reading gehad van Silvia die bij mij overkwam als warm en duidelijk. Het heeft mij de antwoorden gebracht die ik zocht. Het is zeker een aanrader als je contact wil krijgen met een overleden dierbare. Silvia gaf mij rust en nam de tijd om antwoorden te vinden.

Reageer

Carla30-12-2019 12:56

Zaterdag 7 september
Mijn eerste ervaring met Aura Soma!
Met een open mind heb ik mij mee laten nemen op deze kleuren reis. Silvia’s liefdevolle uitleg zorgde ervoor dat ik verrast werd door de veelvuldigheid van gedachten, gevoelen en emoties die daarbij gepaard gingen. Wijsheid vanuit kleuren werd voor mij een nieuwe manier van kijken maar het leven. Hartelijk dank. Warme groet, Eleonore

Reageer

Eleonora08-09-2019 21:47

Ik ben al vaker over de afgelopen 8 jaar naar kleurigleven geweest en elke keer ben ik veel wijzer geworden over hoe ik verder kan groeien als persoon.
Het heeft me veel geholpen met hoe ik zachter met mezelf om kan gaan in een wereld die zegt dat alles snel en tussen de regeltjes gedaan moet worden.
De aura soma flesjes helpen mij nog steeds om goed bewust te blijven en aandacht voor mezelf te hebben.
De workshop is altijd een relaxte ervaring waar je met een nieuwe blik en energie vandaan komt om weer nieuwe levenslessen aan te kunnen.

Het blijft een prachtige ervaring waar ik altijd aan terug blijf denken.

Reageer

Danique Tempelaar26-02-2019 09:20

Ik heb heel vaak van Silvia consulten gehad.
Wij hebben samen de opleiding gedaan
Aura-Soma therapie.
Wat mij aan Silvia opvalt is de ongelofelijke
kennis van de aura-soma haar objectieve
kijk en goede intuïtie.
Ze heeft heel veel kennis niet alleen van de aura-soma.
Ook healing ,familie opstellingen ,stenen,
Art. En nu ook werken met hooggevoeligheid.
Prachtige combinatie.
En een groot gevoel voor humor ook niet onbelangrijk om met beide voeten in deze
aarde te blijven.

Reageer

Elly den Hollander24-02-2019 20:31

Ik heb een poosje geleden na een Avalon healing (was heel mooi) een avondworkshop bij Kleurigleven gedaan. Was heel verrassend wat er bij mij naar voren kwam. Bijzondere kaartjes, bijzondere harte boodschapjes, allemaal leuke inzichtelijke dingen. We maakten ook een hartdoosje, daar bewaar ik de mooie dingen in die er die avond voorbij kwamen, en dat was verrassend genoeg een totaal aan wat er bij/in mij speelde. Ik was dankbaar en ook ontroert. De sfeer was goed, mede door nog andere deelnemers en de natuurlijke begeleiding. Dank je wel Silvia, ik kom zeker nog een keer.

Reageer

MariaM24-02-2019 17:41

Ik van Sylvia een Aurasoma consult gehad die heel verhelderend was en mij inzichten gaf.
Ik heb meerdere workshops gevolgd bij Sylvia waar ze heel verhelderend en beeldend kan vertellen. Ze laat je innerlijke spreken door kleuren, plaatjes en kaarten die je zelf uitkiest. Echt een aanrader!

Reageer

Monica24-02-2019 17:24

Een half jaar geleden heb ik een kleurenconsult gehad. Vier flessen uitgezocht waar vier kaarten bij hoorde. Zowel de eerste als de laatste kaart waren de Toren. De eerste bleek de Toren te zijn die totaal instortte, de andere Toren was een toren die opgebouwd was in het licht. Nog steeds is deze uitkomst bezig momenteel. De eerste Toren die instortte bleek mijn komplete, vertrouwde basis te zijn die onder mijn voeten werd weggevaagd en momenteel ben ik druk bezig met opnieuw opbouwen in een totaal andere setting. Bedankt lieve Silvia, nog regelmatig lees ik je uitleg terug en ben ik je ontzettend dankbaar !

Reageer

anoniem04-01-2019 15:49

«      1   |   2   |   3      »      
Reactieformulier

Reactieformulier