Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
LOGOHSPB.jpg

Coaching voor hooggevoelige (jong) volwassenen (vanaf 16 jaar)

Voel jij je anders dan anderen? En ben je zomaar ineens moe als je ergens binnenkomt? Krijg je vaker te horen dat je niet zo overgevoelig moet reageren? Huil je snel en vind je daar zelf wat van? Zie je op tegen een ritje in de trein of krijg je al de kriebels als je naar een drukke verjaardag moet? 

Zomaar even een opsomming waarvan je misschien een of meerdere dingen herkent. Dan ben je misschien wel een hoog gevoelig persoon. 

Dit kan kortgezegd omschreven worden als dat jij, alle prikkels die je binnen krijgt van je dagelijkse omgeving, als van je eigen gedachten en door je lichaam, sterker ervaren worden en niet goed gefilterd zijn.

Dit kan zorgen voor overprikkeling, een vol hoofd, met als gevolg: vermoeidheid, angst, boosheid, druk of juist heel stil gedrag. 

Maar hoe ga je hier nu mee om? Is er mee te leven? En kun je er behalve last ook heel veel voordeel mee hebben? Jazeker je kan er goed mee om leren gaan en heel goed mee leven. Sterker nog, als jij deze eigenschappen in jezelf goed leert begrijpen dan kun je er ook heel veel voordelen uithalen.

Betekent dit dat je in therapie moet of een zwaar proces in gaat? Nee hoor dat hoeft zeker niet. Maar, als jij jezelf goed wil leren kennen,  vraagt het wel een serieuze investering van tijd en discipline.

Door middel van het coaching traject wat ik aanbied, krijg je hele praktische oefeningen die je dagelijks gaat doen, waardoor je niet alleen jezelf beter leert kennen, maar je ook gaat ervaren hoe het is als je beter bij jezelf kan blijven. Ingewikkeld en moeilijk, nee hoor, juist doordat het zo praktisch is, is er genoeg ruimte om de oefeningen te integreren in je dagelijkse routine. En je zal al snel ontdekken dat je minder overprikkeld bent en meer energie overhoud voor leuke dingen. Je kan betere keuzes maken en kiest sneller voor wat goed is voor jou zelf.

Nog even samengevat: Het coaching traject bevat maximaal tien bijeenkomsten bij jouw thuis of in mijn praktijk. Deze zijn 1 x per twee of drie weken omdat je de oefeningen thuis ook gaat toepassen en deze eigen gemaakt kunnen worden. De methode die ik gebruik is geen therapie maar training. Praktisch en down to earth. 

Nieuwsgierig geworden of dit coaching traject iets voor jou is maar wil je eerst nog even kennismaken en meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel of stuur een wattsappje. Ik neem dan contact met je op.

Met warme groet, Silvia 

Het leven is te kort om alleen maar binnen te zitten, ga naar buiten de zon in en laat je eigen licht weer schijnen!