Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
vb flesjes Aura-Soma.jpg

Kleurenreading

In 2010 ben ik begonnen als kleurentherapeute in mijn praktijk Kleurigleven.

Al jaren werk ik met het Aura-soma Kleurensysteem. Inmiddels is het werken met de kleuren verweven in alles wat ik doe in de praktijk.

Echter geef ik ook nog steeds kleurenreadings met de Aura-Soma flessen. Het is voor mij de meest volledige en zachtste manier van heling die je jezelf kan geven. De kleuren van het licht (De Regenboog) geven voor zover ik ervaren heb, mensen altijd een gevoel van hoop en vrede. Hoe bijzonder is het als je deze regenboog van kleuren aan jezelf kado geeft. 

Hieronder in het kort een beschrijving wat Aura-Soma is.

Aura-Soma is een holistische therapie, gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. Een liefdevolle, helende therapie die via de meer dan 100 kleuren combinaties je de mogelijkheid geeft om je eigen harmonie en welzijn te bevorderen en indien nodig te herstellen.

Jou persoonlijke kleurkeuze brengt je inzicht, en het gebruik van de producten ondersteund je op je levenspad.

Door de eeuwen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele "wel zijn" onderzocht.

Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld blauw licht gebruikt bij baby;s die een onvoldoende leverfunctie hebben en in gevangenissen roze om tot rust te komen.

De diverse energetische Aura-Soma producten bieden verschillende mogelijkheden om je te ondersteunen in jouw ontwikkeling en bewustwoording. 

Ontdek zelf de beschermende werking van een pomander of de zachte kracht van een equilibrium olie. Aura-Soma biedt een unieke kans om jou persoonlijke kleuren te doen stralen.

 

 

Aura Soma afbeeldingen