Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
persoonlijke reading.jpg

Persoonlijke reading

Waarom zou je bij mij langskomen voor een reading (ook wel afstemming genoemd)? 

Als jij op wat voor manier op zoek bent naar antwoorden en heel graag inzicht wil krijgen in je persoonlijke situatie.

Ben je bijvoorbeeld al langer burn-out en weet je maar niet waarom je niet opknapt of waar je energie gebleven is, dan kan een reading je inzichten geven die je zelf nog niet ontdekt hebt. 

Loopt je energie makkelijk weg, of loop je telkens tegen dezelfde problemen aan in je leven en snap je niet waarom jou dit nu telkens overkomt. Een reading kan je een zetje geven om op een nieuwe wijze te kijken naar jouw situatie en je daardoor nieuwe energie geven om het eens op een andere manier te gaan doen.

Ben je in de rouw vanwege het overlijden van een dierbare, wil je verder maar weet je niet zo goed meer hoe,  zou je graag antwoorden willen of een mooie boodschap dan kan een reading jou ook troost en antwoorden geven. Je kan  een foto mee nemen of een persoonlijk voorwerp (zoals bv. een sieraad) zodat ik direct contact kan maken. Dit hoeft overigens niet persee, ook zonder foto of voorwerp is het mogelijk contact te maken, met een foto of voorwerp gaat het vaak sneller en makkelijker.

De readings worden als verassend, troostend en dierbaar ervaren. 

Ik help je om te ontdekken wie jij bent en geef je inzicht om weer in je kracht te komen. Jouw licht kracht mag weer gaan stralen.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Met warme groet,

Silvia