Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
ouder-kind reading.jpg

Ouder-kind reading

Ben je ouder van een jong kind dan zijn er van die dagen dat je jezelf zeker weleens af vraagt waarom je kind niet wil eten, het snachts veel huilt of alleen maar bij jou wil zijn? Of is het contact er wel, maar zou je nog meer verbinding willen hebben met je kindje, het beter willen begrijpen zodat je goed kunt ingaan op de behoeftes van jouw kind?

Heb je van alles geprobeerd, heb je alle tips en goede raad al opgevolgd, maar blijf je met vragen zitten?

Of is het contact er wel, maar zou je nog meer verbinding willen hebben met je kindje, het beter willen begrijpen zodat je goed kunt ingaan op de behoeftes van jouw kind?

Dan is een ouder-kind reading misschien voor jullie een goed idee.

Bij deze reading stem ik me af op je kindje. Ik werk dan bij voorkeur met een foto van het kind. Een kind kan op jonge leeftijd nog niet praten, of goed verwoorden wat het voelt en wat het nodig heeft. Door mij als "vertaler" op te stellen, kan ik je laten weten wat je kindje nodig heeft. Soms zijn het hele kleine dingen, die een groot verschil kunnen maken.

Kinderen staan, zeker de eerste jaren, nog in verbinding met de spirituele wereld. Hierdoor zien en voelen zij alles in hun omgeving. Ook zijn zij nog helemaal een met de energie van de moeder. Ongemakken, huilen of niet willen eten, zijn de manieren van een jong kindje om te laten weten dat er iets gaande is. Dit kan ook te maken hebben met de omgeving of personen. In de reading krijg je informatie over je kind, maar ook andere zaken kunnen aan bod komen, zoals jullie als ouders, broertjes of zusjes of andere situaties die spelen binnen het gezinsleven. 

Vanuit een reading kan ik het kind laten vertellen wat er leeft en speelt. 

Ik ga niet in op vragen van ouders over gezondheid, ziekte en toekomst. Mocht het zo zijn dat ik denk dat het verstandig is om aanvullende hulp te zoeken, in welke vorm dan ook, dan zal ik dit zeker adviseren.

Aansluitend op een ouder-kind reading kan ik je ook aanvullende tips en ideeen geven ter ondersteuning van de dagelijkse gang van zaken thuis, op school of de kinderopvang. Mijn jarenlange ervaring van werken met kinderen en ouders in de kinderopvang komen hier zeker van pas. 

Indien je dat wil, kan ik ook een keertje komen meekijken thuis, op het kinderdagverblijf of op school. Ik zal dan een uur of langer indien nodig observeren en zal mijn bevindingen dan op een later tijdstip met je bespreken. In dit soort gevallen werk ik soms ook samen met Jessica, dit is altijd in overleg met jullie als ouders.

Wil je voordat je een afspraak maakt meer informatie hierover, dan kun je me bellen (06-29814488) of het antwoordformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Met warme groet, Silvia