Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
Webshop
 • Reading van 60 minuten

  Wil je een moment even voor jezelf en helderheid en inzicht in jouw persoonlijke situatie.

   

  Of wil je graag een boodschap van een dierbare overledene? Dan ben je van harte welkom voor een persoonlijke reading. De reading is bij mij in de praktijk aan huis en duurt 60 minuten. 

  Wil je meer informatie? Dan kun je me een app sturen: 06-29814488  of je kan het contactformulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

   

  € 80,00
 • dagworkshop In balans met kleur 13 januari 2024

  Nieuwe datum van de dagworkshop In balans met kleur: zaterdag 13 januari van 10.30 tot 15.30 uur gaan we weer een dag heerlijk met de kleuren aan de slag..

  In de workshop maak je kennis met de kleuren van het Aura-Soma kleurensysteem. Deze kleuren van het licht (de regenboog) vertellen wie we zijn en wat we nodig hebben. Tijdens de introductie ga je je eigen kleuren kiezen en ontdekken.

  Na een korte lunch (zelf meenemen, ik zorg voor koffie, thee of een sapje) gaan we de gekozen kleuren verwerken in een balans mandala. Heerlijk bezig zijn met de kleuren en even alleen maar met jezelf en niks anders.

  Als afsluiting van de dag, krijgt iedereen een korte minireading, waarbij ik de kleuren van je keuze lees en duidt. 

  Voor wie? Voor iedereen die zichzelf een dagje me time gunt en van kleuren houdt.

  Waar? in Voorhout (atelier Yvonne Heemskerk, Engelselaan 49)

  Kosten? Voor de hele dag, exclusief lunch, Aura-Soma producten en kleurpotloden en/of stiften € 85,00

  Bij de workshop inbegrepen: de kleurenflessen van Aura-Soma, papier, koffie/thee, koekje,  allerlei benodigdheden om een prachtige mandala te maken en een mini reading.

  Reminder: zelf meenemen: een goed humeur en zin om iets heel leuks te gaan doen!

  Voor aanmelden, klik op de link. Aanmelden workshop In balans met kleur

  Er is plek voor 6 personen en vol is vol! 

   

  € 85,00
 • Workshopserie voor Hooggevoelige kinderen van 6 tot 12 jaar

  We hebben een nieuwe serie workshops Ik voel me super en fijn gepland op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur georganiseerd. In zes gezellige workshops leren hoe wat hooggevoelig zijn is, lekker knutselen en een beetje gymnastieken. 

  Waar: In Voorhout (Engelselaan 49)

  Hieronder nog een korte beschrijving van welke leuke onderwerpen en activiteiten we gaan doen in de zes te gekke workshops!

  We gaan dansen en springen op gekke en leuke muziek. Dit doen we om al onze energie kwijt te kunnen zodat we daarna even lekker tot rust kunnen komen.

  Als je je namelijk druk voelt dan wil je lichaam bewegen, dit is altijd zo, dat kun je niet tegenhouden. Wiebel, spring, dans of schud alles wat je maar wil in je lichaam. Net zo lang tot je voelt dat het klaar is. Dan is de
  spanning en drukte uit je lichaam en kom je tot rust. Je kan dan ook weer beter nadenken.

  Ook gaan we visualiseren. Wat is dat nu toch? 
  We gaan lekker zitten of liggen met de ogen dicht en luisteren naar een verhaal om zo een droom in ons hoofd te laten ontstaan. Dit noem je visualiseren. Door dit regelmatig te doen, krijg je zomaar ineens
  geweldige ideeën of oplossingen. Door te dromen krijgen je hersenen namelijk de ruimte om alle ideeën te bekijken en te combineren. En zo kan het ineens zijn dat je weet wat je moet doen, of je krijgt een leuk idee voor een knutsel of een spreekbeurt. 

  Heel belangrijk is dat we je een aantal handige tips leren hoe je om kan gaan met spanning of vervelende gevoelens. Om deze tips en tricks goed te kunnen  onthouden gaan we leuke knutsels maken om je de tips te laten onthouden en je eraan te laten herinneren.

  En we gaan oefenen met de tips en tricks. Zo weet je hoe de tips werken en wat ze doen. Super leuk en handig om te weten en zien dat we dit met zijn allen ook kunnen doen. Door de oefeningen ga je je lichaam weer voelen en ga je even uit je hoofd. Zo kan je hoofd tot rust komen en kun je daarna juist weer beter nadenken. 

   

  € 90,00
 • Nieuw: Ouder koffie cafe!

  De zomervakantie staat voor de deur. De plannen zijn gemaakt en we gaan genieten van het weer en het even niets moeten. Voor hooggevoelige kinderen is de vakantie niet altijd even ontspannen en genieten.

  Alle vaste gewoontes en routines zijn niet van toepassing en dat kan dan zomaar ineens een hoop overprikkeling geven. Dit kan dan resulteren in een driftbui of een eindeloze huilbui. Ook wil slapen niet altijd even goed lukken als het zo warm is en alles anders ruikt in het vakantie huisje. Hoe ga je hiermee om als ouder van een (hoog)gevoelig kind.

  Waarschijnlijk loop je echt weleens met vragen over situaties waarvan je hoopt dat iemand een fijne tip heeft. En misschien heb jij als ouder een supergoede ervaring en wil je je tips en tops graag delen met andere ouders.

  Daarom organiseren wij vanaf juli eenmaal per maand op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur een ouderkoffiecafe!
  Samen met andere ouders kunnen praten of graag willen luisteren, waar jij tegen aan loopt, wat zo leuk is aan hsp kinderen of waar je zo graag hulp bij hebt.

  Een fijne ochtend begeleid door ons met een bakkie koffie of thee en wat lekkers erbij. Zonder inschrijving kun je zo naar binnen lopen. Waar kun je ons vinden: in het Atelier van Yvonne Heemskerk, Engelselaan 49 in Voorhout. Eigen vrijwillige bijdrage voor de koffie en het koekje is € 5,00 per persoon.

  Zet de data vast in je agenda: 7 juli, 8 september, 6 oktober, 3 november en 1 december.

  Voel je welkom: we hopen je graag te zien!

  € 5,00
 • Workshop Intuitief Schilderen zaterdag 3 februari 2024

  Een superleuke nieuwe workshop waar je je eigen kleuren kiest en je gaat ontdekken wat deze kleuren jouw te vertellen hebben. 

  We gaan een schilderij maken, waarin we niet vantevoren weten wat er tevoorschijn gaat komen. De kleuren zijn gekozen, maar het verhaal ervan, de figuren of vormen in het schilderij gaan we laten ontstaan.

  Een spannende superleuke nieuwe workshop, waar overgave en ontdekken centraal staat. Durf jij mee te doen met dit avontuur? 

  Misschien vraag je je af of je moet kunnen schilderen? Nee dat hoeft helemaal niet, want we gaan op ontdekkingsreis, en dan kan en mag alles.

  In deze leuke workshop maak je niet alleen kennis met de betekenis van de kleuren, je ontdekt ook hoeveel leuke verassingen verstopt zitten in jezelf en hoe leuk het is om te ontdekken, zonder dat er iets hoort of moet. 

  Wanneer: zaterdag 3 februari van 10.00 tot 13.00 uur

  De kosten? € 25,00 euro per persoon, dit is incl. materialen en koffie met wat lekkers.

  Waar? In het atelier van Yvonne Heemskerk, Engelselaan 49 in Voorhout.

  Hier kun je je aanmelden: aanmelden workshop intuitief schilderen vermeld bij je aanmelding voor welke workshop je je opgeeft.

  € 25,00
 • Workhop serie: Dansen op de Regenboog start in januari 2024 op zaterdagochtend

  Een superleuke 7-delige workshop voor jouw intuitieve ontwikkeling, waarbij de kleuren van de regenboog de leidraad is.

  Zeven ochtenden heerlijk bezig zijn met jouw intuitieve ontwikkeling en de betekenis van de kleuren.

  De indeling van de workshops bestaan uit een korte kennismaking met de kleurenpsychologie. Wat betekenen de kleuren, wat doen ze met jou en vooral wat doen ze voor jou. Ook leer je de betekenis van de zeven chakra's en wat de kleuren hiermee te maken hebben. En dan is het tijd om de opgedane informatie te verwerken in een creatief werkstuk. 

  De workshops zijn speels en creatief. Echt even uit het hoofd en in het hart en de handen.

  Nadat je deze zeven workshops hebt gedaan dan beloof ik je dat:

  Je weet je waar je staat, dat je het niet eng vindt om te voelen, dat je weet waar je superpower zit, je de liefde kunt voelen en vinden in je hart, je jezelf durft te laten zien aan de wereld zoals jij werkelijk bent, en je weet waar je de inspiratie vindt om je dromen waar te maken.

  Wanneer: zaterdagochtend: 27 januari, 10 en 24 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april van 10.00 tot 12.30 uur.

  Waar: in Voorhout (atelier Yvonne Heemskerk, Engelselaan 49 )

  Kosten: € 25,00 per keer; voor 7 workshops is het totaal: € 175,00  (dit is excl. Aura-Soma producten en inclusief koffie/thee, koekje en alle materialen om mee te werken) 

  Betaling volledige serie workshops voor aanvang start, eventueel is betaling in twee termijnen mogelijk. Als je dit wilt graag bij aanmelding vermelden. 

   

  € 175,00
 • Reading van anderhalf uur

  Wil je een moment even voor jezelf en helderheid en inzicht in jouw persoonlijke situatie. Of wil je graag een boodschap van een dierbare overledene? Dan ben je van harte welkom voor een persoonlijke reading. De reading is bij mij in de praktijk aan huis en duurt anderhalf uur. Wil je dat ik naar jou toe kom dan kunnen we dit bespreken. De prijs van de reading is € 80,00 per uur. De duur van de reading is 1,5 uur. 

  Wil je meer informatie? vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

  € 120,00