Mediumpraktijk Silvia Heemskerk Neem een kijkje achter de schermen
mediumpraktijk voor reading, healing en hsp begeleiding
 
LOGOHSPB.jpg

Training voor hooggevoelige volwassenen (vanaf 16 jaar)

Voor wie is deze training bedoeld?

Als jij jezelf de vraag stelt? Hoe maak ik gebruik van mijn kwaliteiten als Hooggevoelig persoon? Je ervaart meer last dan kracht en voelt van binnen dat het tijd is om je superkracht te leren kennen.

In de training leer je jouw kwaliteiten te gebruiken. De training is heel praktijkgericht. Je gaat oefenen hoe het is om in contact te komen met je eigen lichaam en dit contact te blijven voelen. Ook leer je hoevaak je hoofd de leiding neemt, terwijl je gevoel je misschien iets heel anders zegt. We gaan leren hoe je deze stem in je hoofd tot stilte kan brengen en je meer rust en ruimte gaat ervaren.

Gemiddeld genomen zijn de bezoekfrequenties 1 x per twee of drie weken omdat je de oefeningen thuis ook gaat toepassen en deze eigen gemaakt kunnen worden. En dat kost tijd. De methode die ik gebruik is geen therapie maar training. Praktisch en down to earth. 

Heb je vragen of wil je langskomen voor een kennismakingsgesprek, je kan altijd bellen of appen naar: 06- 29814488 of je vult het contactformulier in en dan neem ik contact met je op.