Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
overprikkeld.jpg

Hoe dan?

Gelukkig al het feestgedruis is ten einde, het nieuwe jaar is nu echt van start. En hoe, zohe, de energie in mij is heftig genoeg. Het ene moment heb ik een blij ei gevoel en het andere moment lig ik het liefst de hele dag onder een deken in mijn bed. Jaja... gevalletje overprikkeling op zijn ergst.

Mede door het harde geknal van het vuurwerk ben ik even uit mijn gewone doen. En hoe graag ik ook terug wil naar mijn gewone doen, wat dat dan ook moge zijn, het lukt me niet meteen. 

Argh... overgave, ik heb zoveel geleerd, geoefend, en meegemaakt, hoe werkt het ook alweer. En ineens is het er, dat moment dat het lijkt of er een lampje gaat branden boven je hoofd. Ik hoef niets te doen, dat is het, toegeven dat het er is. Dat ik even niet zo sterk ben nu. 

Wow wat doet dat goed... en als ik dan als verrassing een ontspanningsmasage krijg van een uur en als toetje ook nog een uur mag floaten (zooooo heerlijk, alsof je in het universum zweeft) dan voel ik dat het goed komt. En wat heerlijk dat er mensen zijn die naar me luisteren en begrijpen en weten wat ik nodig heb.

Jaaa ik ben er weer, 2019 here I come!

 Terug
Geplaatst: 15-01-2019 18:40:02

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier