Mediumpraktijk Silvia Heemskerk Neem een kijkje achter de schermen
mediumpraktijk voor reading, healing en hsp begeleiding
 
betalen.png

Wat is jouw bijdrage?

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen en afspraken als je een afspraak wil maken:

De prijzen zijn inclusief 21 % BTW

Voor een persoonlijke kracht-reading bij mij in de praktijk of via zoom betaal je € 80,00  (per uur). Indien gewenst kom ik op locatie, prijs is dan ivm reiskosten in overleg
Voor een ouder-kind reading in de praktijk betaal je: € 80,00 (per uur). Indien gewenst kom ik op locatie, reiskosten gaan in overleg.
Voor een ouder-kind reading op afstand betaal je: € 75,00 (per uur)

Met ingang van 1 januari is er een prijsaanpassing. 

  • Voor een persoonlijke kracht-reading bij mij in de praktijk of via zoom betaal je € 100,00 per reading. Bij een reading van langer dan 1,5 uur betaal je € 150,00 Indien gewenst kom ik op locatie, prijs is dan ivm reiskosten in overleg
  • Voor een ouder-kind reading in de praktijk of via zoom betaal je: € 100,00 per reading.  Indien gewenst kom ik op locatie, reiskosten gaan in overleg.
  • Prijzen workshops: zie agenda voor actuele workshops en de bijbehorende tarieven**.

* De betaling kan voldaan worden via pin, tikkie of contant vooraf of na afloop van de afspraak. 

**Bij annulering van deelname aan een workshop of training tot een maand voor deelname volledige terugbetaling. Binnen een maand tot een week voor start workshop 50 % restitutie, annulering binnen een week geen restitutie ivm gemaakte kosten voorbereiding en aanschaf materialen voor de workshops of training.

**De workshops zijn op voorwaarde van voldoende deelnemers. Mocht de workshop niet doorgaan ivm te weinig aanmeldingen dan krijg je de betaling volledig terug.