Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 
strandfoto .jpg

Veranderingen op komst!

Het is al even geleden dat ik geschreven heb. Je zou het kunnen beschrijven als het zitten in een boot en een wilde rivier afdrijven. Heerlijk overgeven aan de stroming van het water, de ene keer woest en gevaarlijk wild, om dan om de bocht weer even een kabbelend stroompje te zijn.

Heerlijk, er is beweging aan alle kanten. Ik bubbel en bruis van de energie. Ik kan niet alles al verklappen, maar een tipje van de sluier mag best van mijzelf. 

Allereerst heb ik mezelf ingeschreven bij de opleiding HBO SPH met als specialisatie Jeugdzorg. Dit is echt een droom die uitkomt. Al jaren is het de wens om deze opleiding te gaan volgen en plots klaps, en na een aantal zeer inspirerende gesprekken met lieve wijze mensen uit mijn omgeving spring ik erin. De jeugd is de toekomst zegggen we vaak, dus mijn missie is om me verder te specialiseren in deze doelgroep.

Daarnaast heb ik een aantal hele lieve en zeer wijze mensen leren kennen waar ik allerlei leuke nieuwe plannen mee aan het ontwikkelen ben. Hier ga ik nog niet teveel over vertellen, maar blijf de site volgen, dan weet je het snel genoeg. 

Ook ben ik aan het bloggen voor een online magazine. Het schrijven van een blog valt nog niet zo mee, dit is weer een heel andere tak van sport voor deze dame. Of het helemaal gaat lukken geen idee, maar het trekt me uit alle kanten van mijn comfort... en dat is bijzonder inspirerend. 

En het is natuurlijk ook nog heerlijk zomer aan het worden. Genieten van alle heerlijke natuur. 

Ik zou graag een meditatie/verdiepingsavond op het strand organiseren met jullie. Mijn ervaring is dat dit de heerlijkste avonden van het jaar zijn. in het warme zand, na een heerlijke zomerdag met elkaar mediteren en genieten van wat de zon, zee en strand ons wil vertellen. We sluiten de avond af met een gezamelijke healing. Doe je mee? Heb je interesse? Stuur me dan een appje, dan plannen we zo'n heerlijke avond in.

Ik spreek je snel weer, liefs Silvia 

 

 Terug
Geplaatst: 03-07-2019 19:57:28

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier