Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops
 

Opnieuw beginnen

 

Nou daar gaan we dan... dat dacht ik in februari.. mijn workshops liepen als een trein, ik gaf gemiddeld twee readings per week en ik genoot met volle teugen... en toen kwam Corona.. alles viel stil in de praktijk.. het kon niet anders, het was absoluut nodig. Een tijd van terug naar binnen, rust en zelfreflectie hoorde ik overal om me heen. Ikzelf ervaarde vooral de druk van de buitenwereld, en het ongeloof wat er aan de hand was. Mijn veiligheidsgevoel kwam onder druk.. en ik ging diep, heel diep.. vanuit angst wat er kon komen, boosheid om wat er gebeurde, ongeloof en diepe emoties die met vertrouwen in mijzelf als in de mensheid te maken hadden.

Nu is het half juli geweest... mijn krachten komen terug,  ik begin er weer zin in te krijgen en voel dat mijn energie aan bubbelen gaat. Langzaam begin ik weer naar buiten te kijken... richt ik mijn blik niet alleen meer naar binnen maar begin ik weer te ontdekken hoe fijn het is om me af te stemmen op de ongeziene wereld, de natuur en de mensen om mij heen. 

Ik moest mezelf wel uitlijnen, ik kon niet anders dan mijn basis opnieuw ontdekken.. het oervertrouwen in mijzelf ontdekken en voelen hoe sterk en autentiek dat is.

En toen kreeg ik na een spontane reading een reactie van een dierbare vriendin.. zij doet energie werk net als ik.. en altijd vinden we elkaar als het nodig is...  tranen van ontroering want zoals zij mij omschrijft was voor mij de afronding van een diepe zoektocht.. en is het tijd om met mijn levensdoel weer aan de slag te gaan.. volledig te omarmen wie ik ben en me ten dienste van het geheel te stellen.. 

Ze schreef: Je hebt zo'n ongelofelijke mooie gave... Ik moet aan fluweel denken nu. Zo zacht, zo mooi en niet zomaar overal te koop. Vroeger was fluweel alleen voor de edelen! Je wordt begeleid aan zoveel kanten omdat je ook gemakkelijk in allerlei werelden kunt werken. Je stapt zo makkelijk over van het een naar het ander. Meet your mission, De wereld roept jou, echt !

Wie ben ik dan om aan mezelf te twijfelen als er zo'n vertrouwen is in mij.. dat kan en mag ik niet voor mezelf ontkennen. Dank je wel mijn lieve vriendin.. voor het opnieuw openen van hart, het verwoorden van mijn missie.... 

Dus nu is het de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan... volop aan het plannen en uitwerken van alle ideeen die naar boven borrelen en tot leven willen komen in het nieuwe seizoen. Er gaat vanalles komen... zoveel nieuwe plannen en veranderingen. Het wordt vooral heel licht, creatief en speels.. en daarnaast blijf ik aboluut en natuurlijk readings geven, dat werk is zo mooi en dankbaar... wie weet wat er allemaal gaat komen..

In de zomer komt alles tot rijping, daarna komt de herfst en gaan we oogsten... ik heb er zoveel zin en vooral vertrouwen in...

Warme groet,

Silvia 

 Terug
Geplaatst: 20-07-2020 20:41:08

Reacties

Mooie blog, over jezelf weer opnieuw ontdekken en kwetsbaar durven opstellen. Respect ❤

Reageer

Monica20-07-2020 23:59

Wat een verheugend en blij bericht heb je geschreven. Ja, ik weet ook heel zeker dat er veel nieuws gaat gebeuren en dat jij daar een prachtige rol In hebt. We hebben allemaal in deze tijd, lichtbronnen nodig. Iedereen van ons is zo’n lichtbron, maar dan ineens is er een baken van licht dat net iets verder schijnt en is er net wat meer te “zien” of te “horen”.
We gaan het meemaken. Veel succes en liefde toegewenst.

Reageer

Ria20-07-2020 22:24

Reactieformulier