Sprirituele praktijk Silvia Heemskerk Ontdek het licht in jezelf en zie door de bomen het licht weer schijnen
Spirituele praktijk voor reading, hsp coaching en workshops

opnieuw beginnen

 

Nou daar gaan we dan... dat dacht ik in februari.. mijn workshops liepen als een trein, ik gaf gemiddeld twee readings per week en ik genoot met volle teugen... en toen kwam Corona.. alles viel stil in de praktijk.. het kon niet anders, het was absoluut nodig. Een tijd van terug naar binnen, rust en zelfreflectie hoorde ik overal om me heen. Ikzelf ervaarde vooral de druk van de buitenwereld, en het ongeloof wat er aan de hand was. Mijn veiligheidsgevoel kwam onder druk.. en ik ging diep, heel diep.. vanuit angst wat er kon komen, boosheid om wat er gebeurde, ongeloof en diepe emoties die met vertrouwen in mijzelf als in de mensheid te maken hadden.

Nu is het half juli geweest... mijn krachten komen terug,  ik begin er weer zin in te krijgen en voel dat mijn energie aan bubbelen gaat. Langzaam begin ik weer naar buiten te kijken... richt ik mijn blik niet alleen meer naar binnen maar begin ik weer te ontdekken hoe fijn het is om me af te stemmen op de ongeziene wereld, de natuur en de mensen om mij heen. 

Ik moest mezelf wel uitlijnen, ik kon niet anders dan mijn basis opnieuw ontdekken.. het oervertrouwen in mijzelf ontdekken en voelen hoe sterk en autentiek dat is.

En toen kreeg ik na een spontane reading een reactie van een dierbare vriendin.. zij doet energie werk net als ik.. en altijd vinden we elkaar als het nodig is...  tranen van ontroering want zoals zij mij omschrijft was voor mij de afronding van een diepe zoektocht.. en is het tijd om met mijn levensdoel weer aan de slag te gaan.. volledig te omarmen wie ik ben en me ten dienste van het geheel te stellen.. 

Ze schreef: Je hebt zo'n ongelofelijke mooie gave... Ik moet aan fluweel denken nu. Zo zacht, zo mooi en niet zomaar overal te koop. Vroeger was fluweel alleen voor de edelen! Je wordt begeleid aan zoveel kanten omdat je ook gemakkelijk in allerlei werelden kunt werken. Je stapt zo makkelijk over van het een naar het ander. Meet your mission, De wereld roept jou, echt !

Wie ben ik dan om aan mezelf te twijfelen als er zo'n vertrouwen is in mij.. dat kan en mag ik niet voor mezelf ontkennen. Dank je wel mijn lieve vriendin.. voor het opnieuw openen van hart, het verwoorden van mijn missie.... 

Dus nu is het de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan... volop aan het plannen en uitwerken van alle ideeen die naar boven borrelen en tot leven willen komen in het nieuwe seizoen. Er gaat vanalles komen... zoveel nieuwe plannen en veranderingen. Het wordt vooral heel licht, creatief en speels.. en daarnaast blijf ik aboluut en natuurlijk readings geven, dat werk is zo mooi en dankbaar... wie weet wat er allemaal gaat komen..

In de zomer komt alles tot rijping, daarna komt de herfst en gaan we oogsten... ik heb er zoveel zin en vooral vertrouwen in...

Warme groet,

Silvia 

Veranderingen op komst, even bijpraten!

strandfoto .jpg

Het is al even geleden dat ik geschreven heb. Je zou het kunnen beschrijven als het zitten in een boot en een wilde rivier afdrijven. Heerlijk overgeven aan de stroming van het water, de ene keer woest en gevaarlijk wild, om dan om de bocht weer even een kabbelend stroompje te zijn.

Heerlijk, er is beweging aan alle kanten. Ik bubbel en bruis van de energie. Ik kan niet alles al verklappen, maar een tipje van de sluier mag best van mijzelf. 

Allereerst heb ik mezelf ingeschreven bij de opleiding HBO SPH met als specialisatie Jeugdzorg. Dit is echt een droom die uitkomt. Al jaren is het de wens om deze opleiding te gaan volgen en plots klaps, en na een aantal zeer inspirerende gesprekken met lieve wijze mensen uit mijn omgeving spring ik erin. De jeugd is de toekomst zegggen we vaak, dus mijn missie is om me verder te specialiseren in deze doelgroep.

Daarnaast heb ik een aantal hele lieve en zeer wijze mensen leren kennen waar ik allerlei leuke nieuwe plannen mee aan het ontwikkelen ben. Hier ga ik nog niet teveel over vertellen, maar blijf de site volgen, dan weet je het snel genoeg. 

Ook ben ik aan het bloggen voor een online magazine. Het schrijven van een blog valt nog niet zo mee, dit is weer een heel andere tak van sport voor deze dame. Of het helemaal gaat lukken geen idee, maar het trekt me uit alle kanten van mijn comfort... en dat is bijzonder inspirerend. 

En het is natuurlijk ook nog heerlijk zomer aan het worden. Genieten van alle heerlijke natuur. 

Ik zou graag een meditatie/verdiepingsavond op het strand organiseren met jullie. Mijn ervaring is dat dit de heerlijkste avonden van het jaar zijn. in het warme zand, na een heerlijke zomerdag met elkaar mediteren en genieten van wat de zon, zee en strand ons wil vertellen. We sluiten de avond af met een gezamelijke healing. Doe je mee? Heb je interesse? Stuur me dan een appje, dan plannen we zo'n heerlijke avond in.

Ik spreek je snel weer, liefs Silvia 

 

zonnevlammen.png

Zo het was tijd voor een update van mijn intro. Ik ben nogal wat wijzer geworden over mezelf afgelopen weekend, en ik besef me ter dege dat het niet om mij gaat op de site, maar over de mensen die ik wil bereiken. Dus even mijn verhaal aan de kant, en geinspireerd schrijven voor de mensen die ik wil bereiken. 

Het is wat mij betreft gelukt en heel duidelijk. Ik krijg graag feedback, opbouwend en met tips en tops. Dus bij deze, let me know!

Ook vond ik het leuk om informatie over de huidige zonnenvlammen en de invloed daarvan op de site te plaatsen. Het is in het engels dus misschien voor sommige een  uitdaging, maar zeker de moeite waard.

Voor nu een fijne avond,

Silvia 

workshop Lentegroen!

lentegroen.jpg

Graag nodig ik je uit voor de Kleuren workshop Lentegroen.

Woensdag 20 maart begint de lente, en wat is er leuker om die te beginnen met een heerlijke workshop over de kleur groen. 

De kleur die zorgt dat we tot rust komen, dat we onze grenzen durven en kunnen aangeven, maar ook dat we bij onszelf komen en onze diepste dromen en verlangens zichtbaar krijgen.

Deze workshop is een goed begin van het nieuwe lenteseizoen, wat wil je dit jaar gaan bereiken? Hoe ziet het erbij jou van binnen uit, als je even de tijd neemt om tot stilstand te komen, te voelen en te durven dromen?

Op deze avond moet niks, mag alles en gaan we even de natuur in.  figuurlijk dan, dmv geur, kleur, visualisatie en creatief bezig zijn gaan we ontdekken waar jouw hart om vraagt. 

Er is ruimte voor max. 8 personen, meld je aan via de mail: info@kleurigleven.nl of stuur me een appje: 06-10720169

De bijdrage van jou voor deze avond is Euro 20,00.

Dit is incl. thee/koffie en wat lekker, maar excl. de Aura-Soma producten.

Wil je meer informatie, dan kun je me bellen of mailen.

Tot snel

1   |   2      »